Mainoksien aihealueina ovat asuminen, koti&perhe, muoti&kauneus, hyvinvointi, ruoka, elämys ja nuoret. Aihealueet rakentuvat A-lehtien  brändien ympärille.

Suomen Blogimedia on yhteisö, johon kuuluu 16 bloggaajaa.

”Yhteistyömme A-lehtien kanssa perustuu vahvaan luottamukseen siitä, että display-mainonnan kohdentaminen aihealueittain on tapa, jolla mainostajien kannattaa olla esillä Suomen Blogimedian edustamissa blogeissa”, kertoo Suomen Blogimediaa hallinnoivan Babler Oy:n toimitusjohtaja Tanja Ylikangas.

”Sisältöyhteistyöliiketoiminnan osalta jatkamme edelleen omaa myyntiämme”, hän jatkaa.

”Aihepiirin mukaan kohdentaminen tarjoaa asiakkaan viestille parhaan mahdollisen mediaympäristön ja tehostaa kampanjan toimivuutta. Näin asiakas saa viestinsä näkyviin laadukkaiden sisältöjen yhteydessä niin A-lehtien mediabrändien sivuilla kuin kiinnostavissa, aihepiiriin liittyvissä blogeissa”, kertoo A-lehtien digitaalisesta liiketoiminnasta vastaavaa johtaja Petri Pekki.

”Yhdessä Suomen Blogimedian kanssa kaikki aihealueisiin kohdistetut mainoksemme tavoittavat vähintään 50.000 henkilöä viikossa. Kohderyhmät ovat mainostajien hyödynnettävissä joulukuun alusta. Lisää bloggaajia on liittymässä mukaan jo tämän vuoden aikana”, vakuuttaa Pekki.