Kiinteistöteknisiä palveluita tarjoava Caverion on valinnut Kaiku Helsingin viestintätoimistokumppanikseen Suomessa. Yhteistyöhön sisältyvät ulkoisen viestinnän strategia ja suunnittelu, valmennukset sekä viestinnän jatkuva sparraus, ideointi ja toteutus.

Caverion syntyi heinäkuussa 2013 kiinteistöteknisten ja teollisuuden palveluiden irtautuessa YIT-konsernista itsenäiseksi konsernikseen. Caverionin vahvuuksia ovat teknologinen osaaminen ja asiakaslähtöinen palvelu, joka kattaa kaikki talotekniikan osa-alueet kiinteistön koko elinkaaren ajan.

”Halusimme viestintäkumppanin, joka tukee asemaamme alan johtavana kiinteistöteknisten palvelujen tarjoajana Suomessa sekä ymmärtää alamme haasteet ja mahdollisuudet. Kaiku Helsingistä löysimme kumppanin, joka vastaa myös arvojamme”, sanoo Caverion Suomen viestintäpäällikkö Kirsi Hemmilä.

”Kiinteistötekniikan merkitys rakennetun omaisuuden tilalle ja energiatehokkuudelle kasvaa jatkuvasti. Pääsemme nyt luomaan, sparraamaan ja kertomaan alan johtavan toimijan ja teknologisen edelläkävijän tarinaa alusta asti”, sanoo Kaiku Helsingin toimitusjohtaja Pete Saarnivaara.

Kaiussa asiakkuutta hoitavat viestintäkonsultti Inari Anttila ja viestinnän suunnittelijat Maija Kestilä ja Juho Toivonen sekä partneri Ville Lehtovirta.