Vastaavana päätoimittajana Behm haluaa lisätä vuoropuhelua maakunnan asukkaiden kanssa.

– Satakunnan Kansa tavoittaa alueellaan nyt kahdeksan ihmistä kymmenestä. Tämä antaa vahvan pohjan lehden ja sähköisten palvelujen kehittämiselle edelleen. Kuuntelemme asiakkaita herkällä korvalla, ja suorapuheisen maakunnan ihmiset pääsevät vaikuttamaan seuraaviin uudistuksiimme. Paikallinen sisältö on meille jatkossakin tärkeintä, hän linjaa.

Aiemmin Behm on toiminut päätoimittajana Hämeen Sanomissa vuosina 2001-2006. Sitä ennen hän työskenteli Suomen Tietotoimistossa noin 10 vuotta toimittajana ja erilaisissa johdon tehtävissä. Hän on opiskellut Helsingin yliopiston valtiotieteellisessä tiedekunnassa pääaineenaan valtio-oppi.

Satakunnan Kansan nykyinen vastaava päätoimittaja Petri Hakala siirtyy joulukuun 2013 alusta Iltalehden päätoimittajaksi.

Satakunnan Kansa kuuluu Alma Media Oyj:n Alma Aluemedia -liiketoimintayksikköön, joka kustantaa yhteensä viittä eri maakuntalehteä. Lisäksi lehtiperheeseen kuuluu lähes 30 paikallis- ja kaupunkilehteä eri puolilla Suomea.