Lisäksi tapahtumassa jaettiin kunniamaininta Rock-Suomi ja Iskelmä-Suomi -dokumenttisarjoille, erikoispalkinto Yleisradion Juhani Kansille sekä elämäntyöpalkinnot säveltäjä-sanoittaja-kapellimestari Markku Johanssonille ja Finnvox-studion omistaja Risto Hemmille. Neljättä kertaa myönnettävän Tampere Music Award -tunnustuksen sai Playground Music Scandinavian perustaja ja omistaja Jonas Sjöström. Tänä vuonna Musiikki & Median Hall of Fameen nostettiin toimittaja Ilkka Mattila, Helsingin Sanomat.

Industry Awards 2013 -voittajat:

Vuoden mediapersoona: Jyrki ”Njassa” Jantunen
Vuoden toimittaja: Laura Vähähyyppä, Radio Rock
Vuoden ohjelmapäällikkö / musiikkipäällikkö: Mikko Koivusipilä, Nelonen Median Radiot
Vuoden radio: Radio Helsinki
Vuoden verkkomedia: Yle Areena
Vuoden kotimainen musiikkimedia: Yle
Vuoden manageri: Virpi Immonen, Fullsteam Management (Michael Monroe, Von Hertzen Brothers)
Vuoden ohjelmamyyjä / agentti: Jake Hannula, Warner Music Live (Jenni Vartiainen, Cheek, Haloo Helsinki!)
Vuoden promoottori: Juha Kyyrö, Fullsteam (Justin Bieber, System of a Down, Lana del Rey)
Vuoden tapahtumatuottaja: Pekka Kupiainen, Staff & Stuff (Ilosaarirock, Flow Festival, Provinssirock)
Vuoden keikkapaikka: Tavastia Klubi
Vuoden ohjelmatoimisto: Fullsteam
Vuoden festivaali: Flow Festival
Vuoden konsertti / kiertue: Cheekin jäähallikeikat
Vuoden palveluntarjoaja: Tiketti
Vuoden järjestövaikuttaja: Tuomo Tähtinen, Music Finland
Vuoden tiedottaja / markkinointipäällikkö: Mark Fry, Warner Music Finland
Vuoden A&R-henkilö: Lasse Kurki, Warner Music Finland
Vuoden levykauppa: Levykauppa Äx
Vuoden musiikkikustantaja: Kaiku Songs
Vuoden indielevy-yhtiö: Fullsteam
Vuoden levy-yhtiö: Warner Music Finland
Vuoden kunniamaininta: Rock-Suomi ja Iskelmä-Suomi -dokumenttisarjat
Erikoispalkinto: Juhani Kansi
Elämäntyöpalkinto: Markku Johansson
Elämäntyöpalkinto: Risto Hemmi
Tampere Music Award 2013: Jonas Sjöström

24. kertaa järjestettyyn Musiikki & Mediaan osallistui yli 700 ammattilaista. Seminaareissa vieraili yli 600 kotimaista toimijaa levytys-, kustannus-, live-, jakelu-, tuotanto- ja media-aloilta. Tapahtumaan saapui myös 130 kansainvälistä vierasta kuudestatoista maasta.

Musiikki & Media oli aiempien vuosien tapaan loppuunmyyty. Tapahtuma onkin vakiinnuttanut asemansa tärkeimpänä suomalaisen musiikkibisneksen kokoontumis- ja verkostoitumispaikkana, joka tarjoaa myös väylän tavata kansainvälisten musiikkimarkkinoiden keskeiset toimijat.

Musiikki & Median yhteydessä järjestettävällä Lost In Music -kaupunkifestivaalilla esiintyi tänä vuonna yli 100 artistia 14 eri keikkapaikassa. Maksullisten konserttien rinnalla kuultiin myös kymmenen vapaan pääsyn keikkaa. Kotimaisten tuoreiden lupausten ja vakiintuneiden tähtien joukkoon mahtui myös ulkomaisia esiintyjiä aina Ruotsista, Tanskasta, Baltian maista ja Venäjältä saakka. Lost In Musicissa koettiin ensimmäistä kertaa myös ikärajaton konsertti, kun teini-idoli Robin esiintyi loppuunmyydylle Pakkahuoneelle.