The Holmes Report on valinnut MSLGROUPin maailman parhaaksi yritysviestintäkonsultiksi vuonna 2013. Suomesta ketjuun kuuluu JKL Group.Raportti toteaa, että MSLGROUP on onnistunut viime vuosina keräämään joukon paikallisesti johtavia toimistoja saman konsernin alle ja pystynyt siten kehittämään globaalin palvelutarjontansa huipputasolle.

– Olemme ylpeitä tästa huomionosoituksesta. Se osoittaa, että globaali strategisen viestinnän tarjontamme todella toimii ja tuottaa näkyviä tuloksia, sanoo MSLGROUPin pohjoismaiden toimitusjohtaja Maria Grimberg.

MSLGROUP on kehittänyt kokonaisvaltaisia yritysviestinnän palveluitaan jo vuosien ajan ja on kasvanut voimakkaasti myös kehittyvillä markkinoilla kuten Intiassa ja Brasiliassa.

– Holmes Reportin päätelmät pätevät hyvin myös Pohjoismaissa. Kyky toimia yhtä aikaa paikallisesti, alueellisesti ja globaalisti on suurempi kuin koskaan. Tässä piilee MSLGROUPin vahva kilpailuetu; olemme aidosti globaali yritys, sanoo MSLGROUP Finlandin toimitusjohtaja Antti Ruuskanen.

MSLGROUP illa on toimistoja 22 maassa ympäri maailman, ja se on yli 3500 työntekijällään yksi maailman suurimmista viestintätoimistoketjuista. Pohjoismaissa olemme johtava strategisen viestinnän neuvonantaja, ja palvelutarjontamme kattaa myös muun muassa mediasuhteet, sosiaalisen median palvelut, sidosryhmäsuhteet ja viestintävalmennukset. MSLGROUP Nordicilla on 150 työntekijää Helsingissä, Tukholmassa, Göteborgissa, Kööpenhaminassa, Oslossa ja Brysselissä.