”Haemme uusia kokemuksia ja nyt kokeilemme niin sanottua sinkkujulkaisemista. Valitsemme jokaisesta lehdestä sopivat artikkelit ja myymme ne yksittäiskappaleina. Haluamme löytää uusia muotoja Imagen laatujournalismille”, Imagen tuore päätoimittaja Heikki Valkama sanoo.

”Lukijamme toivovat laadukasta pitkää journalismia myös verkossa, ja pitkien juttujen julkaisijana Image on Suomen ehdottomia kärkinimiä. Olen erittäin ylpeä, että saamme Imagen artikkeleita valikoimiimme”, Readberryn luova johtaja Mikko Aarne sanoo.

Readberry on suomalainen e-kirjapalvelu, joka tarjoaa laadukasta digitaalista luettavaa. Palvelun avulla asiakas voi ostaa tai vuokrata nyt julkaistavien lehtiartikkelien lisäksi esimerkiksi Long Playn artikkeleita ja tärkeimpien suomalaisten kustantajien kirjoja.

Alkuun tarjolla on neljä artikkelia: uuden Imagen kansijuttu Hjallis Harkimosta, kirjailija Riku Korhosen tuore reportaasi Turun telakalta, edellislehden kansijuttu Cheekistä sekä puhetta herättänyt Hanna Jensenin artikkeli anorektikosta, joka pakeni suomalaisesta sairaalasta hoitoon Ruotsiin.