Talentum Oyj:n toimitusjohtaja Aarne Aktan vastaa Talentumin Ruotsin lehtiliiketoiminnasta 30.8.2013 alkaen. Ruotsin lehtiliiketoiminnasta vastannut toimitusjohtaja Roger Thorén jatkaa yhtiön palveluksessa Ruotsin liiketoiminnan erityistehtävissä ensi vuoden syksyyn asti. Thorénin jäsenyys yhtiön johtoryhmässä päättyy tänään.

Samassa yhteydessä Suomen lehtiliiketoiminnan nykyinen levikkijohtaja Tuomas Hämäläinen siirtyy toistaiseksi Suomen lehtiliiketoiminnan johtajaksi ja Talentum Oyj:n johtoryhmän jäseneksi.

DI Tuomas Hämäläisellä (36) on 14 vuoden monipuolinen kokemus media-alasta, muun muassa toimitustyöstä, kehitystoiminnasta sekä levikkimyynnistä. Viimeksi Hämäläinen on johtanut menestyksekkäästi Talentumin levikkimyyntiyksikköä, jonka liikevaihto on kasvanut viimeisen kahden vuoden aikana vaativasta markkinatilanteesta huolimatta.

Nyt tehtävillä muutoksilla pyritään nykyaikaistamaan Talentumin Ruotsin tytäryhtiön toimintaa sekä erityisesti parantamaan tytäryhtiön kannattavuutta ja kilpailukykyä.