Antenniverkossa tv-palveluita tarjoavan Digi TV Plus Oy:n eli PlusTV:n oston seurauksena antenniverkon televisiopalvelut monipuolistuvat entisestään. DNA:n tarkoituksena on tarjota sekä PlusTV:n että DNA:n asiakkaille yhä paremmat ja kattavammat antenniverkon palvelut yhdistämällä molempien antenni-tv-tarjonta yhdeksi kokonaisuudeksi mahdollisimman pian. Suunnittelutyö käynnistyy heti kaupan astuttua voimaan, ja DNA kertoo palveluvalikoiman laajenemisesta myöhemmin.

DNA on ainoa antenniverkon toimija, joka välittää koteihin myös HDTV- eli teräväpiirtokanavia. Kaupan myötä DNA:n omassa antenniverkossa tarjolla olevat, paljon toivotut HD-kanavat tulevat jatkossa tarjolle myös PlusTV:n nykyisille asiakkaille. Näitä kanavia ovat mm. Yle HD, MTV3 HD, Nelonen Pro 1 HD ja Nelonen Pro 2 HD.

– Haluamme luoda Suomen laadukkaimman viihdepalvelukokonaisuuden, jolla on myös jatkossa tutkitusti Suomen tyytyväisimmät asiakkaat*. Viihdepalvelujen valtakunnallinen myynti, markkinointi ja tuotekehitys ovat nyt mahdollisia ja aiomme rakentaa yhä parempia viihdepalveluja suomalaisille, DNA:n kuluttajaliiketoiminnan johtaja Pekka Väisänen sanoo.

PlusTV:llä on noin 220 000 asiakastaloutta. Vuonna 2012 PlusTV:n liikevaihto oli noin 65 miljoonaa euroa. DNA WELHO tarjoaa tällä hetkellä laajan kirjon kanavia kaapeli- ja antennitelevisioasiakkaille. DNA:lla on noin 600 000 kaapeliverkon asiakasta ja yhteensä yli 155 000 maksu-tv-tilausta kaapelissa ja antennissa.

DNA:ssa työskentelee tällä hetkellä 1 500 henkilöä. PlusTV:n palveluksessa on 33 henkilöä, jotka siirtyvät yrityskaupan seurauksena DNA:n palvelukseen.