Sivuviidakko-julkaisujärjestelmä kertoo sisällöntuottajalle mihin osaan sivustoa kannattaa keskittyä ja mikä jättää pienemmälle huomiolle. Analytiikka on saatavilla siellä, missä itse sisältöä tehdään.

Sivuviidakko Analytics Edition™ on Koodiviidakon asiakaslähtöisen tuotekehityksen tulos. Yrityksen toimitusjohtajan Samuli Tursaan mukaan valtaosa Koodiviidakon tuotekehitysideoista kumpuaa asiakasrajapinnasta sekä yhteistyöstä suomalaisten digi- ja mainostoimistojen kanssa. ”Työskentelemme päivittäin markkinointia työkseen tekevien kanssa. Tuntuu hienolta, että voimme ratkaista heidän päivittäisiä ongelmiaan oman tuotekehityksemme avulla.”, kertoo Koodiviidakko Oy:n toimitusjohtaja Samuli Tursas.

Sivuviidakko Analytics Edition™ tukee osaltaan Koodiviidakon pyrkimyksiä tuoda asiakkailleen kokonaisvaltaisia ratkaisuja digitaaliseen viestintään. Sen sijaan, että jokainen digiviestinnän työkalu ostettaisiin erikseen erillisiltä toimittajilta, digiviestinnän kokonaisuus voidaan hoitaa toisiinsa integroituvien työkalujen avulla. Sivuviidakko-julkaisujärjestelmä on osa Koodiviidakon pilvipalvelupohjaista tuoteperhettä, joka tarjoaa ratkaisut verkkosivujen tuotannon ohella verkkokauppoihin, sähköpostimarkkinointiin sekä markkinoinnin automaatioihin.

Koodiviidakko Oy:n Sivuviidakko-julkaisujärjestelmää käyttää yli tuhat yritystä Suomessa ja ulkomailla, mukaanlukien Destia, IAB Finland ry, Edita Prima Oy sekä Kalevala Koru Oy. Sivuviidakko Analytics Edition™ lanseerattiin aiemmin tällä viikolla.

Koodiviidakko Oy on osa Viidakko-yhteisöä, joka on digitaaliseen viestintään ja markkinointiin pilviteknologiaa hyödyntäviä ohjelmistopalveluita kehittävä ja myyvä itsenäisten yritysten yhteenliittymä. Yritykset ovat perustajatiimin johtamia ja omistamia.

Viidakko-yhteisön kotipaikka on Oulu ja työntekijöitä on 85. Viidakko-yhteisön yritysten arvioitu liikevaihto on vuonna 2013 noin kuusi miljoonaa euroa. Suuntana on voimakas kansainvälistyminen ja omien, uusien pilvipohjaisten palveluiden lanseeraaminen uusien tiimiyrittäjien kanssa. Koodiviidakko Oy on avannut kuluneen vuoden aikana toimistot Dubaihin sekä Kiinan Shenzheniin. Myös Venäjällä avattava toimisto rekrytoi parhaillaan paikallista osaamista.

Lisätietoja:

Samuli Tursas

Toimitusjohtaja

Koodiviidakko Oy

p. +358 40 513 5890

Sivuviidakko™-julkaisujärjestelmä:

http://www.sivuviidakko.fi