Kauppalehti-ryhmä ja Osakesäästäjien Keskusliitto ovat vuodesta 2008 alkaen tehneet yhteistyötä liiton viestintäpalveluiden toteuttamisessa. Liiton jäsenet ovat osana jäsenyyttään saaneet perjantain Kauppalehden, ja lisäksi Kauppalehti-ryhmän asiakasviestintätalo Alma 360 on tuottanut liiton omaa Viisas Raha -lehteä. Liiton jäsenet ovat saaneet jäsenetuja myös muista Kauppalehden tilaustuotteista.

Osapuolet ovat yhdessä omien strategioidensa pohjalta sopineet, ettei yhteistyötä nykymuodossaan jatketa nykyisen sopimuksen päätyttyä. Kauppalehti tulee kuitenkin jatkossakin tarjoamaan Osakesäästäjien Keskusliiton jäsenistölle etuja tilaustuotteistaan.

Sopimuksen päättymisellä ei arvioida olevan vaikutuksia Kauppalehti-ryhmän vuoden 2014 taloudelliseen tulokseen eikä merkittävää vaikutusta Kauppalehden levikkiin.