Gramex tilittää korvauksia useita kertoja vuodessa. Alkukesän tilitys on vuoden merkittävin. Nyt tilitetyt varat olivat suurimmaksi osaksi (8,4 miljoonaa euroa) vuonna 2012 kerättyjä äänitteiden esityskorvauksia radioilta ja tanssi- ja taustamusiikin käytöstä sekä vuonna 2011 kerättyjä tallennuskorvauksia. Lisäksi tilitettiin hyvitysmaksuja, tuottajien musiikkivideokorvauksia sekä runsas neljännesmiljoona ulkomailta taiteilijoille kerättyjä korvauksia.

Gramexin seuraava tilitys tapahtuu syksyllä. Silloin jaetaan pääosin tallennuskorvauksia. Viime vuonna Gramex jakoi kaikissa tilityksissään yhteensä 13,7 miljoonaa euroa.

Tekijänoikeusjärjestö Gramex edustaa yli 50 000 kotimaista muusikkoa ja äänitteiden tuottajaa sekä lukuisia ulkomaalaisia. Gramex-korvauksia kerätään äänitteiden ja musiikkivideoiden julkisesta esittämisestä ja kopioinnista. Gramex on voittoa tuottamaton yleishyödyllinen yhdistys, jonka hallituksessa päätösvaltaa käyttävät taiteilijoiden ja tuottajien edustajat.