Lehtiä aletaan painaa uudessa painossa maalis-huhtikuussa 2014. Painopaikan vaihtumisella ei ole vaikutusta lukijoiden saamaan palveluun.

– Olemme kehittäneet toimintaamme tavoitteenamme turvata sanomalehtien laadukas varhaisjakelu myös pohjoisessa. Painopaikka Pohjois-Suomessa varmistaa sen, että Lapin Kansa ja Pohjolan Sanomat pystytään edelleen jakamaan varhaisjakelussa. Painon sijainti Oulussa mahdollistaa kuljetusten ja jakelun entistä paremman yhdistämisen, toteaa Alma Median paino- ja jakeluyhtiön, Alma Manun, toimitusjohtaja Helvi Liukkaala.

Alma Manu tiedotti huhtikuussa 2013 sulkevansa Rovaniemen painon ensi vuoden maaliskuun loppuun mennessä. Rovaniemen painon sulkemispäätöksen taustalla olivat yleiset painotoiminnan tehostamistavoitteet sekä toiminnan kilpailukyvyn ja elinvoimaisuuden turvaaminen myös jatkossa.

Vuonna 2012 Alma Manu työllisti yhteensä noin 1 090 henkilöä Pirkanmaalla, Satakunnassa ja Lapissa. Heistä lehdenjakajia oli noin 930 henkilöä.