FitFashion.fi kokoaa yhteisönsä alle 32 Suomen suosituinta urheilullisen elämäntyylin bloggaajaa, jotka käsittelevät postauksissaan muun muassa kuntosaliharjoittelua, ruokavaliota, fitnesstä, perhe-elämää ja muotia. Sivusto toimii mainosrahoitteisesti ja
jakaa mainostulot bloggaajiensa kanssa.

Bloggaajien joukosta löytyy useita julkisuudesta tuttuja henkilöitä kuten Venla Savikuja (Salatut Elämät), Anni Griinari (Miss Suomi finalisti 2011) ja Elina Tervo (Miss Helsinki 2011).

Kasvavasta fitness-buumista huolimatta, Suomesta puuttui aihepiiriä kattavasti käsittelevä blogiyhteisö. Näin syntyi idea koota useita urheilulliseen elämäntyyliin keskittyneitä blogeja yhdelle sivustolle, jolloin lukijoiden olisi helppo löytää alan suosituimmat blogit yhdestä paikasta, FitFashion Media Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mikko Ollikkala kertoo.