Smartumin tuotteita ovat mm. Liikuntaseteli, Liikunta- ja kulttuuriseteli, sekä Smartum Palveluseteli kuntien palvelusetelitoiminnan järjestämiseen. Tämän lisäksi Dialogi tulee kirkastamaan Smartum Oy:n verkkosivuston ja markkinointiviestintämateriaalien visuaalisen ilmeen. Uudistukset lanseerataan alkusyksystä. Smartumin lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa.

Smartumin asiakkaina on yli 12.000 yritystä, joissa työskentelee noin miljoona työntekijää. Miljoona suomalaista puolestaan asuu kunnissa, joissa on käytössä Smartum Palveluseteli.

”Smartum on suomalainen perheyritys, joka on ollut edistämässä suomalaista hyvinvointia yli viidentoista vuoden ajan. Smartum haluaa edelleen terävöittää viestiään, ja me Dialogissa olemme innoissamme päästessämme viemään aina vaan tärkeämmäksi tulevaa hyvinvoinnin sanomaa eteenpäin”, sanoo Dialogin asiakkuusjohtaja Matti Huttunen.

”Olen iloinen alkavasta yhteistyöstä ja odotan siltä paljon. Uskon, että yhdessä Dialogin kanssa saamme muokattua viestinnän kanavamme entistä paremmaksi ja vaikuttavammaksi”, sanoo Smartumin viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Kati Nyman.

Lähde: www.epressi.com