”Sosiaalinen media on osoittanut liiketoimintapotentiaalinsa. Monet organisaatiot kärsivät osaamisvajeesta ja mahdollisuudet ovat jääneet hyödyntämättä. Koulutuksia on kyllä tarjolla joka lähtöön, mutta taso on ollut erittäin vaihtelevaa. Merkittävin ongelma yksittäisissä koulutuksissa on kuitenkin jatkumattomuus. Vähän kuin yrittäisi korvata auringonvaloa D-vitamiinitableteilla – annos tulee piikeissä ja vaikutukset katoavat nopeaa. Liittämällä sosiaalisen median koulutukset osaksi jatkuvaa sosiaalisen median seurantaa ja konsultointia, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tarkoituksenmukaista ja pitkän tähtäimen tukea sosiaalisen median hyödyntämiseen”, toteaa News Engine Oy:n liiketoimintajaja Harri Rauhanummi.

Facebook on käyttäjämäärällä mitaten Suomen merkittävin sosiaalinen media. Facebookin omissa toiminnallisuuksissa on kuitenkin merkittäviä rajotteita, minkä lisäksi käyttöehdoilla on kielletty monien kilpailujen toteuttaminen. Asiakkaan Facebooksivujen räätälöinti tabein ja aplikaatioin viimeistelee uuden palvelukonseptimme, Harri Rauhanummi kertoo.

Palveluvalikoiman laajenemista on tuettu uusilla rekrytoinneilla Oulun pääkonttoriin. Lauri Sainio on nimitetty News Engine Oy:n koulutusvastaavaksi 2.5.2013 alkaen.

News Engine Oy on kotimainen avainlippuyritys ja erikoistunut mediaseurantaratkaisuihin. Palveluihin kuuluu journalistisen median seuranta Webnewsmonitor sekä sosiaalisen median seuranta SoMeMonitor.

Lähde: www.epressi.com