Maksutelevisioyhtiö Viasat ja Nelonen Media ovat solmineet jakelusopimuksen Nelonen Paketin sekä sen yhteyteen syksyllä lanseerattavan kaikki SM-liigaottelut sisältävän tuotteen myynnistä ja jakelusta Viasatin satelliittiasiakkaille.

Viasat lanseeraa syksyllä uudistuneen, entistäkin kattavamman urheilun ja viihteen Tuplaplatina-paketin, joka sisältää sekä Nelonen Paketin että Viasat Hockey-, Sport- ja Golf- urheilukanavat, Viasat Film-kanavat ja monipuolisen valikoiman Viasatin viihde-, dokumentti- ja lasten kanavia.

”Viasatilla on yksinoikeudet NHL-otteluiden televisiointeihin. Uusi jakelusopimuksemme Nelonen Median kanssa mahdollistaa nyt myös SM-liiga otteluiden tarjoamisen asiakkaillemme. Meistä on todella upeaa, että voimme tarjota asiakkaillemme kaikki SM-liiga- ja NHL-ottelut yhdessä paketissa. Jääkiekon ystävät voivat seurata kotisohvallaan eturivistä jopa 2000 jääkiekko-ottelua maailman parasta jääkiekkoa ja lisäksi urheilua ja viihdettä. Uudistunut Tuplaplatina-pakettimme onkin todella kattava urheilu- ja viihdekokonaisuus, joka tarjoaa viihdettä koko perheelle,” kertoo Viasat Finlandin toimitusjohtaja Johannes Leppänen.

Kaikki SM-liigan televisiointioikeudet siirtyvät Nelonen Medialle vuonna 2013 seuraavaksi viideksi kaudeksi eteenpäin ja SM-liigan tv-lähetykset nähdään yksinoikeudella Nelonen Median maksutelevisiokanavilla ensi syyskuusta alkaen.

”Uudistamme Nelonen Median maksutelevisiotarjontaa syksyllä sekä urheilun että viihteen osalta. Olemme ylpeitä voidessamme palvella suomalaisia jääkiekkofaneja tuomalla kaikki SM-liigan ottelut heidän kotikatsomoihinsa sekä tarjoamalla kanavillamme myös muuta huippu-urheilua ja laatuviihdettä.” sanoo vt liiketoimintajohtaja Pia Kalsta Nelonen Medialta.