”Vakuutuimme, että Saatchi-ketjulla on aitoa ymmärrystä päämarkkina-alueidemme kuluttajista ja kyky tehdä kanssamme tiivistä yhteistyötä Lambi-brändin rakentamiseksi ja tunnettuuden vahvistamiseksi eri maissa ja eri markkinatilanteissa”, Metsä Tissuen markkinointijohtaja Matti Hakkarainen ja Brand Director Camilla Tjellström sanovat.

Lambi-brändin lead agency on jaetusti Turussa ja Tukholmassa. Lahtinen Mantere Saatchi & Saatchin toimitusjohtaja Sam Hansénin ja Saatchi Tukholman toimitusjohtaja Jonas Björlinin mukaan jo pitchausvaiheessa Turun ja Tukholman toimistojen välinen yhteistyö oli välitöntä ja saumatonta. ”Nyt ei ole menossa Suomi–Ruotsi-maaottelu vaan me olemme yhdessä Saatchi Nordic”, Hansén ja Björlin tiivistävät. ”Lisäksi meillä on käytettävissämme kaikkien Lambin päämarkkina-alueilla sijaitsevien Saatchi-toimistojen strategisen ja luovan suunnittelun resurssit.”

Metsä Tissue on ennestään tuttu asiakas Lahtinen Mantere Saatchi & Saatchille, koska toimisto on jo parin vuoden ajan suunnitellut ja toteuttanut Lambin, Serlan ja Metsä Tissuen muiden pehmopaperibrändien pakkausdesignuudistuksia. ”Design näkyy Lambi-yhteistyössä myös jatkossa”, Sam Hansén vahvistaa ja kertoo Lambin olevan suunnittelun ja viestinnän tehokkaasti yhdistävälle Saatchille ideaaliasiakas: ”Kun tuotteen design ja viestintä suunnitellaan toimimaan saumattomasti yhdessä, on mahdollista saavuttaa pitkäaikaisia ja pysyviä tuloksia sekä brändin kehityksen että markkinaosuuden kasvun suhteen.”