Sanoma hakee paikalle seuraajaa, joka on tarkoitus nimittää myöhemmin tänä vuonna.

“Uskon, että jokainen toimitusjohtajan pesti vaatii aika ajoin uutta verta ja tuoreita näkökulmia. Viimeiset seitsemän vuotta ovat olleet hyvin intensiivisiä ja siksi haen nyt parempaa tasapainoa työn ja muun elämän välille. Ei todellakaan ole helppoa erota näin hienosta yhtiöstä, mutta uskon, että tämä on oikea askel sekä minulle että Sanomalle”, Dick Molman sanoo.

Sanoman toimitusjohtaja Harri-Pekka Kaukonen kommentoi: ”Dickillä on ollut tärkeä rooli yhtiön kehittämisessä. Sanoma on tänään laaja-alainen johtava mediatalo, jolla on merkittävä vaikutus Hollannin mediakentässä. Olemme Dickin panoksesta kiitollisia. Haemme nyt seuraajaa, jolla on Sanoman muutosprosessissa tarvittavat ominaisuudet. Yksi tärkeimmistä tehtävistä tulee olemaan tuote- ja palveluvalikoimamme kriittinen arviointi – olennaista ovat kiinnostavat brändit, jotka voivat menestyä tulevaisuuden monimediaisessa ja digitaalisessa ympäristössä.”