”Vuoden alussa uudistettu Unelmien Talo&Koti saa Riikka Pekkalasta laaja-alaisen lifestyle-osaajan. Riikka on tehnyt sekä asumisen- että naistenlehtiä ja nykyisessä työssään osoittanut, että hallitsee elämänmakuisen konseptin tuottamisen”, sanoo A-lehtien julkaisujohtaja Anne Lyytikäinen-Palmroth.

”Unelmien Talo&Kodin uudistus on mennyt valtavan hyvin, olemme myyneet koko vuoden lehdenmyynnin budjetin täyteen jo nyt. Lehti on ollut menestys myös irtonumeromyynnissä. Riikka saa johdettavakseen motivoituneen toimituksen ja kasvussa olevan lehden”, jatkaa Lyytikäinen-Palmroth.

”Unelmien Talossa&Kodissa työskentely on palkitsevaa ja lukijat fanittavat meitä tavalla, joka on aivan ainutlaatuista. On inspiroivaa tehdä lehteä, joka on luonteeltaan iloinen, värikäs ja rento. Olemme löytäneet selvästi omintakeisen konseptin, jota lähden vetämään innostuneena”, Pekkala kertoo.