”On hienoa, että IRR-TV aloittaa D-kanavanipussa. Lisää sisältöä on luvassa varmasti hyvinkin pian. Uskomme, että antenni-tv-verkon -tarjonta on tulevaisuudessa entistä laadukkaampaa, monipuolisempaa ja sitä on saatavilla enemmän”, toteaa Digitan Broadcasting liiketoimintajohtaja Jaakko Harno.

“Katsomme, että DVB-T2 teknologia antenni-tv-verkon kanavanipussa D, antaa meille upean mahdollisuuden tarjota hyviä ohjelmakokonaisuuksia suomalaisille TV-katsojille”, toteaa IRR-TV:n toiminnanjohtaja Hannu Haukka.

IRR-TV tarjoaa ohjelmavirrassaan muun muassa dokumentteja, elokuvia, keskusteluohjelmia, konsertteja, lasten- ja nuortenohjelmia, uutisia, vähemmistökielisiä tuotantoja, viihdettä- ja kultturia sekä hengellisiä- ja elämänkatsomuksellisia ohjelmia.

Digitan D-kanavanippu kattaa 85% väestöstä. D-kanavanippua lähetetään seuraavilta 13 radio- ja tv-asemalta: Anjalankoski, Espoo, Eurajoki, Joutseno, Jyväskylä, Kruunupyy, Kuopio, Lahti, Lapua, Oulu, Tammela, Tampere ja Turku. D-kanavanippu pohjautuu DVB-T2-standardiin, joten vastaanottimen tulee olla Antenna Ready HD-hyväksytty.