URHOtv ja Fox International Channels ovat aloittaneet yhteistyön, jonka myötä URHOtv:n ohjelmasisältö lisääntyy merkittävästi. Entistä monipuolisempi ohjelmatarjonta jaetaan kahteen sisältökokonaisuuteen: URHOtv Life keskittyy kansainväliseen urheilun lifestyle-sisältöön, ja URHOtv Live jatkaa suosikkilajien suoria ottelulähetyksiä tuttuun tapaan. URHOtv Lifen sisällöt aloitetaan 15. toukokuuta.

URHOtv Life tarjoaa kansainvälistä, sporttista lifestyle-sisältöä. Uutta ohjelmasisältöä esitetään 15.5. alkaen joka päivä kello 21.00. Loppuiltojen lisäksi Life-sisältöä esitetään viikonloppuisin myös ennen kello yhdeksää.

Ohjelmisto koostuu kolmesta osasta:

URHOaction sisältää extreme- ja actionurheilua lumilautailuista vesiurheiluun. URHOpower tarjoaa puolestaan moottoreita ja miehistä murinaa. Lisäksi joka sunnuntai ohjelmistossa on URHOdoc, joka tarjoilee dokumenttifilmejä ja -sarjoja.

Poimintana URHOtv Lifen tulevista herkkupaloista voidaan nostaa Being: Liverpool –dokumenttisarja. Kulttimaineeseen maailmalla kohonneessa dokumenttisarjassa sukelletaan suurseuran sieluun. Ohjelmasarja alkaa kesäkuun lopulla.

URHOtv Live esittää nimensä mukaisesti kotimaista ja ulkomaista huippu-urheilua pääasiassa suorina lähetyksinä. Tukijalkana pysyy kotimainen palloilu, jota Fox International Channels -yhteistyö täydentää. Tarjonta kasvaa jo varaslähdön ohjelmistoon ottaneella Hollannin jalkapalloliigalla (Eredivisie) ja lisäksi Golden Boy -nyrkkeilytapahtumilla sekä syksyllä käynnistyvällä Yhdysvaltojen yliopistourheilulla.

Golden Boy on kulttisankari Oscar de la Hoyan johtama promoottoritalo, jonka huippulaadukkaat ottelut käydään Yhdysvaltojen isoilla areenoilla Madison Square Gardenista Las Vegasiin.

NCAA:n (National Collegiate Athletic Association) yliopistosarjoista URHOtv:n ohjelmistoon tulevat puolestaan koripallo sekä amerikkalainen jalkapallo.

URHOtv näyttää yli 200 matsia livenä vuodessa.

“Toukokuusta alkaen URHOtv tarjoaa katsojilleen elävää sporttia sekä sporttista elämäntapaa. Uudistukset eivät vaikuta jo olemassaoleviin kanavan sisältöihin, vaan panostamme edelleen voimakkaasti kotimaiseen palloiluun. Tämän rinnalla pystymme kuitenkin tarjoamaan myös laadukasta urheiluviihdettä URHOtv Lifen muodossa.” tiivistää URHOtv:n sisältöjohtaja Markku Korhonen.