Uutislähetys esitetään osana FOXin kesän viihdepakettia ratkihauskojen Family guy ja Ensisilmäyksellä -sarjojen yhteydessä. Seiska Newsin ankkureina vuorottelevat Live Newsin toimittajat, pääankkurina Seiskan Transmedia Manager Heli Karonen.

Tv on luonteva suunta laajentaa netissä hiljattain alkaneita viihdeuutisia ja hyödyntää Seiskan toimituksen viihdeasiantuntemusta.
”Seiska on ensimmäinen eurooppalainen aikakausbrändi, joka yhdisti viihdeuutiset, somen ja tv:n. On hauska päästä näyttämään kärki konseptistamme valtakunnallisella tv-kanavalla,” sanoo Allerin toimitusjohtaja Pauli Aalto-Setälä.

”Viihdeuutisoinnin vieminen televisioon vahvistaa Seiskan monimediallista brändiä entisestään. Seiska on ensimmäinen aikakauslehti Suomessa, jota aktiivisesti kehitetään vastaamaan median kulutuksessa tapahtunutta muutosta”, sanoo Allerin markkinointijohtaja Manne Salomaa. ”Meille FOX on luonteva kumppani. Myös heillä on poikkeuksellista osaamista, loistavia konsepteja, positiivista energiaa ja kyky toteuttaa asioita.”