PlusTV on vuodesta 2009 alkaen ollut osa pohjoismaista mediakonsernia, Teracomia, mutta synergiahyödyt verkko- ja palveluoperaattoritoimintaan keskittyneen konsernin sisällä ovat jääneet tavoiteltua vähäisemmiksi. ”Vaikka PlusTV on parantanut merkittävästi kannattavuuttaan etenkin vuoden 2013 osalta, kehitys TV-markkinoilla edellyttää tulevaisuudessa antenniverkon omistamista tai vahvempaa yhteistyötä antenniverkon omistajan kanssa. DNA omistajana vastaa näihin haasteisiin erinomaisesti”, toteaa Ratia.

Jyri Ratia povaa valoisaa tulevaisuutta suomalaiselle maksutv:lle ja uusille televisiopalveluille ja korostaa yrityskaupan hyötyä PlusTV:n asiakkaille. ”TV on kotimaisen teleoperaattori DNA:n yksi strategisista painopistealueista. PlusTV:n asiakkaat saavat jo nyt käyttöönsä Suomen parhaat maksu-tv-sisällöt, kuten juuri alkavan MM-lätkän. Yrityskaupan avulla PlusTV saa mahdollisuuden kehittää merkittävästi sisältö- ja palvelutarjontaansa”, mainostaa vielä Ratia.

Kaupan voimaantulo vaatii ennen toteutumistaan Kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksynnän.