Uusi organisaatio rakentuu monimediallisten kokonaisratkaisujen, tehokkaiden prosessien ja syvän toimialaosaamisen varaan.

”Tavoitteenamme on kehittää Sanoma Newsiä Suomen johtavaksi monimedialliseksi ja monikanavaiseksi toimijaksi. Nyt toteutettu myynnin toimintamallien ja organisaation muutos on keskeinen osa tätä tavoitetta”, Sanoma Newsin toimitusjohtaja Pekka Soini sanoo.

Mediamyynti jakautuu kolmeen segmenttiin: partner-asiakkaisiin, suurasiakkaisiin ja kasvuasiakkaisiin. Segmenttien myyntijohtajiksi on nimitetty Sami Smolander (partner-asiakkaat), Tuuli Taskinen (suurasiakkaat) ja Esa Juvonen (kasvuasiakkaat).     

”Olen vakuuttunut, että näiden kokeneiden myynnin ammattilaisten johdolla saavutamme tavoitteemme myyntityön kehittämisestä entistä asiakas- ja ratkaisukeskeisempään suuntaan koko tuotevalikoimamme potentiaalia hyödyntäen. Tulemme tarjoamaan media-asiakkaillemme uusia monikanavaisia palveluja, ratkaisuja ja tuoteyhdistelmiä”, kaupallinen johtaja Risto Kyhälä sanoo.

Uuden yksikön keskitettyä markkinointia on nimitetty johtamaan Jukka Kohonen. Yksikön myynnin tuesta vastaa johtaja Titta Halme.

”Keskitetty markkinointi ja myynnin tuki palvelevat yhteisen yksikön tarpeita tukemalla tehokkaasti ratkaisumyyntiä ja auttavat myyntiä keskittymään ydinliiketoimintaansa”, Kyhälä toteaa.   

Caroline Lilius on nimitetty johtajaksi vastuualueenaan Sanoma Newsin kuluttajaymmärryksen ja strategisten brändien johtamisen kehittäminen.