Viikolla 16 Ilta-Sanomien mobiilissa oli yli 30 miljoonaa sivunäyttöä. Viime vuoden vastaavaan viikkoon verrattuna kasvua on ollut peräti 23 miljoonan sivunäytön verran.   

”Ilta-Sanomien mobiilin ja verkkosivuston voimakas kasvu on osoitus siitä, että tavoitamme lukijat yhä tehokkaammin eri kanavissa”, sanoo Ilta-Sanomien kustantaja ja vastaava päätoimittaja Tapio Sadeoja.  

Käyttäjä on keskiössä Ilta-Sanomien digikehityksessä.

”Palvelemme yleisöä kaikissa niissä kanavissa, joita lukijamme haluavat käyttää. Uutistenluku mobiililaitteiden kautta on kasvanut nopeasti. Siksi kehitämme palveluitamme aktiivisesti ja teemme jatkuvasti parannuksia sekä uusia toiminnallisuuksia mobiilituotteisiimme”, kertoo IS:n verkon kaupallinen johtaja Timo Rinne. ”Myös mainostajat ovat löytäneet mobiilipalvelumme toden teolla tänä vuonna.”  

IS:n älypuhelinsovellusten avulla voi vastaanottaa uutisilmoituksia tärkeimmistä tapahtumista. Halutessaan käyttäjä saa ilmoitukset merkittävimmistä uutisaiheista, urheilusta tai vaikkapa viihteestä. Ilmoitusten avulla käyttäjä pysyy halutessaan jatkuvasti ajan hermolla.

Uutisten lisäksi mobiilipalvelu tarjoaa paljon runsaasti lifestyle-sisältöjä. Muun muassa muoti ja kauneus, matkailu, asuminen, autot sekä digiaiheet ovat näkyvästi esillä. Myös ruokavinkit löytyvät kätevästi puhelimesta.

”Menestyksemme perustuu monipuoliseen, nopeaan ja luotettavaan uutissisältöön. Mobiilipalvelumme kautta käyttäjä pääsee myös katsomaan IS TV:n ohjelmia. Lisäksi tarjolla ovat räätälöidyt sääpalvelut sadetutkineen”, kertoo päätoimittaja Kaius Niemi.

IS:n mobiilisivusto palvelee osoitteessa m.iltasanomat.fi. Älypuhelinsovellukset löytyvät mm. Applen, Androidin sekä Windows Phonen sovelluskaupoista. IS:n sovellus on esiasennettuna Nokian uudempiin Lumia-puhelimiin.