Itellan kuluttaja-asiakkaille suunnattu Postia Sinulle -lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa, ja se jaetaan noin 2,5 miljoonaan kotitalouteen Suomessa. Lehden tavoitteena on jakaa tietoa Itellan perinteisistä ja uusista kuluttajille suunnatuista palveluista sekä vahvistaa yritys- ja työnantajakuvaa.

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Flow -sidosryhmälehti on suunnattu yritysasiakkaille ja sen tavoitteena on vahvistaa Itella-brändiä, kertoa palveluista ja vahvistaa mielikuvatavoitteita uudistuvasta Itellasta. Lehden painos on noin 30 000 kappaletta.

Englanninkielinen Flow Special -lehti on suunnattu Itella Informaation ja Logistiikan asiakkaille Suomessa ja ulkomailla. Lehti on teemoitettu, ja se ilmestyy 2-4 kertaa vuodessa.

Dialogin digitaaliset ratkaisut tukevat vahvasti printtilehtiä ja laajentavat julkaisuprosessin monikanavaiseksi.

Dialogin ja Itellan yhteistyö käynnistyy kevään 2013 aikana.

– A-lehtien Dialogin vankka ammattitaito sekä innostunut ja uudistuva ote asiakaslehtien teossa vakuuttivat Itellan lehtitiimin. Käynnistyvällä yhteistyöllä tulemme vahvistamaan merkittävästi vuoropuheluamme asiakkaidemme kanssa. Uskomme, että monikanavainen viestintä tavoittaa asiakkaamme jatkossa paremmin ja lujittaa osaltaan asiakassuhteitamme, toteaa Itellan johtaja Pirjo Kaasinen.

– Olemme ylpeitä ja iloisia siitä, että Itella vahvana kansainvälisenä toimijana ja brändinä valitsi meidät yhteistyökumppanikseen. Tiimimme on tosi innoissaan lähdössä uudistamaan lehtiä sekä kehittämään printtiä tukevia monikanavaisia digitaalisia ratkaisuja, sanoo Dialogin asiakkuusjohtaja Matti Huttunen.

– Asiakasviestinnän monikanavaiset ratkaisut kasvattavat toimialaamme maailman laajuisesti. Dialogin palkitulle monikanavaiselle konseptointi- ja sisältöosaamiselle tulee olemaan paljon kysyntää asiakkaiden miettiessä tulevaisuuden viestintäratkaisuja, sanoo Dialogin toimitusjohtaja Jyrki Rehumäki.