”Pekka Vähähyyppä toimi aikoinaan talousjohtajana A-lehdissä, joten olemme hänelle tuttu talo. Hän tuntee alan, yrityksen ja omistajat. Pekalla on myös pitkä kokemus johtamisesta Stockmannilta useilta eri aloilta. Hän on erinomainen ja asiantunteva lisäjäsen A-lehtien monipuoliseen hallitukseen nyt median murroksen aikana”, kertoo A-lehtien hallituksen puheenjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen.

”En epäröinyt hetkeäkään, kun Olli-Pekka kysyi kiinnostustani tulla A-lehtien hallituksen jäseneksi. Kiitin luottamuksesta ja vastasin kyllä. Minulla on kokemusta A-lehdet Oy:stä vuosien takaa, sillä olin 1980-luvun lopulla laskenta- ja talouspuolen töissä A-lehdissä”, kertoo Pekka Vähähyyppä. ”Historian tuntemus hallitustyössä ei yksin riitä, sillä hallituksenkin pitää katsoa eteenpäin ja yrittää ennakoida toimintaympäristön kehitystä, joka myös media-alalla on voimakasta.  Uskon, että taustani sekä työkokemukseni kautta voin tuoda uusia ajatuksia sekä siten täydentää A-lehtien hallituksen monipuolista osaamista”, jatkaa Vähähyyppä.

Pekka Vähähyyppä toimii A-lehdet Oy:n lisäksi Leinovalu Oy:n, Hartela Oy:n ja LYY-Invest Oy:n hallituksissa.

A-lehtien pitkäaikainen hallituksen puheenjohtaja ja hallituksen jäsen Jukka Virta pyysi tässä vaiheessa vapautuksen hallitustyöskentelystä.

A-lehtien hallituksen muodostavat nyt Olli-Pekka Lyytikäinen (hallituksen puheenjohtaja), Anne Lyytikäinen-Palmroth, Yrjö Lyytikäinen, Juho Lipsanen, Leena Paananen, Timo Saini ja Pekka Vähähyyppä.