A-lehdet voitti sekä parhaimman yleisölehden palkinnon että parhaimman asiakaslehtipalkinnon.
 
80-vuotisjuhlaansa viettävä Apu voitti yleisölehtisarjan ja parhaan asiakaslehden palkinto tuli Sato Oy:n Kotona-lehdelle, jota julkaisee A-lehdet-konserniin kuuluva, Suomen suurin asiakasmediatalo Markkinointiviestintä Dialogi Oy.
 
Parhaimmaksi juttutiimiksi valittiin A-lehtien asumisenlehti Meidän talo (Anne Alter, Merja Halme, Heini Kauppinen, Titta Kiuru, Eric Leraillez, Tea Malms, Eero Pulkkinen, Katja Reina ja Uzi Varon).
 
Useassa sarjassa ehdolla ollut Image kuului myös voittajiin: Imageen kirjoittava Hanna Jensen valittiin Vuoden 2012 aikakauslehtitoimittajaksi.
 
”Avun voitto oli hieno juttu, jota jo osasimme odottaakin. Avulla menee hyvin: lukijapalaute on ollut loistavaa ja sen kannattavuus on erinomaisella tasolla.  Verkossa Avun kävijämäärät ovat lyhyessä ajassa kaksinkertaistuneet. Meidän talon uudistus tehtiin alkusyksynä – luvut ja uudistuksesta saatu lukijapalaute osoittavat, että voittanut toimitustiimi on tehnyt huipputyötä”, kertoo toimitusjohtaja Juha Blomster.

”Dialogi on tämän vuoden aikana vahvistanut markkina-asemaansa ja Kotona-lehden palkinto oli varmasti tunnustus koko Dialogin organisaatiolle hyvin tehdystä työstä”, jatkaa Blomster.