Hän siirtyy tehtävään Glorian toimittajan paikalta. Sanna Kajander-Ruuth on aikaisemmin työskennellyt muiden muassa Glorian vt. toimituspäällikkönä sekä Anna- ja Eeva-lehtien toimituspäällikkönä. Hän on koulutukseltaan filo sofian maisteri.

Toimituspäälliköksi on nimitetty myös Petti Jännäri, 36. Hän on viimeksi työskennellyt Meidän Perheen nettituottajana ja aiemmin Vauvan toimitussihteerinä ja nettituottajana sekä Sanoma Kaupunkilehtien uutispäällikkönä. Koulutukseltaan Petti Jännäri on filosofian maisteri.

”Yhteistoimituksen tavoitteena on vahvistaa entisestään asemaamme vanhemmuuteen keskittyvien monikanavaisten sisältöjen tuottajana. Sannan ja Petin avulla voimme kehittää uudenlaisia työskentelytapoja, joiden ansiosta voimme tarjota aiempaakin laadukkaampia sisältöjä eri kanavissa”, Vauvan ja Meidän Perheen päätoimittaja Tytti Kontula sanoo.