”Susannalla on vahva kokemus Suomen ja Ison-Britannian julkisen sektorin organisaatioista sekä Euroopan komissiosta. Susannan erityisosaaminen täydentää Miltton Networksin vaikuttajaviestinnän palvelutarjontaa ja vahvistaa entisestään tiimiämme erityisesti vankkaa kansainvälistä osaamista vaativissa toimeksiannoissa”, kertoo Miltton Networksin toimitusjohtaja Jussi Kekkonen.

Eskolan vastuulle tulevat kansainvälisten toimeksiantojen lisäksi erityisesti vaikuttajaviestinnän tutkimukset ja analyysit.

Aiemmin Miltton-ryhmään kuuluvan Miltton Networksin asiantuntijoiksi ovat siirtyneet pääministeri Jyrki Kataisen poliittinen erityisavustaja Jussi Kekkonen, Veikkauksen entinen toimitusjohtaja ja Suomen Olympiakomitean puheenjohtaja Risto Nieminen sekä valtiovarainministeri Jutta Urpilaisen erityisavustaja Matti Hirvola.

Susanna Eskola aloittaa Miltton Networksin palveluksessa toukokuussa 2013.