Kodin Kuvalehti puutarhassa, Gloria Puutarha, Me Naiset Häät, Me Naiset & Matkaopas sekä Kodin Kuvalehden ja Glorian Ruoka & Viinin yhteiset ruokalehdet täydentävät Sanoma Magazinesin valikoimaa sesonkikohtaisilla täsmäsisällöillä. Teemalehdistä ensimmäiset, Kodin Kuvalehti puutarhassa ja Me Naiset & Matkaopas, ilmestyvät tänään 14.3. Lehtipisteisiin ja Applen iStoreen.

”Laajalevikkiset ja luotetut suosikkibrändimme toimivat erinomaisena alustana uusille, trendikkäiden aiheiden ympärille ja täsmäkohderyhmien tarpeisiin räätälöidyille erikoislehdille. Teemajulkaisumme ilmestyvät juuri silloin, kun puutarha-, matka- ja hääkuume ovat korkeimmillaan”, Sanoma Magazinesin Aikakausmedia-yksikön kustantaja Riitta Pollari sanoo.

Kaikki kahdeksan erikoisnumeroa ilmestyvät painettuna lehtenä ja iPad-versiona. Nyt ilmestyvien erikoisnumeroiden iPad-versiot kuuluvat myös emolehtiensä eli Kodin Kuvalehden ja Me Naisten yhdistelmätilauksen hintaan.

”Aikakauslehtien digitaalinen lukeminen kasvaa vauhdilla, ja haluamme tarjota sisältöjämme yhä laajemmin lukijoidemme käyttöön myös mobiilisti. Panostamme voimakkaasti uusiin ja houkutteleviin tapoihin kuluttaa aikakaussisältöjä”, Sanoma Magazinesin digitaalisesta liiketoiminnasta vastaava kustantaja Ulla Leppä kertoo.