”Ilme on tunnettu ja haluttu yhteistyökumppani niin Päijät-Hämeessä kuin pääkaupunkiseudullakin ja nyt meille tarjoutui mahtava tilaisuus päästä mukaan kehittämään Ilmeen Tampereen-toimistosta ohittamatonta vaihtoehtoa pirkanmaalaisille yrityksille”, kiteyttää Loisteen luova johtaja Hanna Jokinen tuntemuksiaan.

Ilmeellä on halu tehdä Ilme Tampereesta Pirkanmaan alueen haluttavin yhteistyökumppani ja mainosalan työpaikka sekä rakentaa Ilmeestä Suomen tunnetuinta pääkaupunkiseudun ulkopuolista mainostoimistoa.

”Loiste on ollut erittäin innovatiivinen erityisesti digipuolen toimenpiteissä ja tulee siten vahvistamaan palveluportfoliotamme Tampereella. Toivotamme uudet ilmeläiset lämpimästi tervetulleeksi Suomen parhaaseen mainosalan työpaikkaan”, iloitsee Ilmeen toimitusjohtaja Mikko Eskelinen.

Mainostoimisto Ilmeessä ja sen tytäryhtiössä Ilme Digitalissa työskentelee nyt yhteensä 33 markkinointiviestinnän ammattilaista Lahdessa ja Tampereella.