Antalis Design & Print Awards on kirjapainoille, mainos- ja suunnittelutoimistoille sekä painotöiden tilaajille tarkoitettu kilpailu. Helsingissä 14.2.2013 järjestetyssä kilpailussa palkittiin töitä neljässä eri sarjassa: Vuoden vuosikertomus, Vuoden asiakaslehti, Vuoden painotyö sekä Vuoden kirja. Dialogi osallistui töillään sarjaan Vuoden asiakaslehti.

Kilpailussa tuomaristo arvioi painotyön visuaalista ilmettä, painojäljen laatua ja virheettömyyttä sekä paperin mahdollisuuksien hyödyntämistä. Kotkamillsin painosta vastaa SP-Paino Oy ja FIM-lehden painaa Punamusta.

Dialogin toteuttama Kotkamills-lehti palkittiin Vuoden asiakaslehti -sarjassa kullalla. Tuomaristo kommentoi: ”Kotkamillsissä on kansainvälinen tunnelma. Kannessa on busineksen tuntu. Lyhyitä kuvallisia tarinoita – rohkea asiakas uskaltaa leikkiä tuotteillaan ja brändillään. Ehdottomasti asiakaslehtisarjan voittaja, kiistaton ykkönen.”

Suomalaisen sijoituspalvelutalo FIMin asiakkaille ja sidosryhmille suunnattu FIM-lehti palkittiin samassa, Vuoden asiakaslehti -sarjassa hopealla. Tuomaristo kiitteli siitä, että lehdessä on leikkisästi painavaa asiaa. Kuvat ovat onnistuneita ja mainokset istuvat hyvin kokonaisuuteen.

”Kotkamillsin ja FIMin kanssa yhdessä tehty konseptointityö, yhdistettynä Dialogin luovuuteen, tuotti jälleen loistavia tuloksia. Meille tärkeintä on asiakkaan liiketoiminnan kasvattaminen asiakasviestinnän avulla”, Dialogin toimitusjohtaja Jyrki Rehumäki sanoo.

Lähde:www.epressi.com