– Tavoitteenamme on viestiä ydinvoimasta ja Olkiluodon voimalaitoksen toiminnasta avoimesti, nopeasti ja ymmärrettävästi. Toivotan Pasin tervetulleeksi TVO:lle vahvistamaan viestintäämme monipuolisella mediakokemuksellaan ja osaamisellaan, sanoo TVO:n Yhteiskuntaosaston johtaja Anna Lehtiranta.

Tuohimaa siirtyy TVO:lle Helsingin Sanomien talouden ja politiikan toimituksesta. Viimeiset seitsemän vuotta Tuohimaa on toiminut politiikan toimittajana ja ankkurina Nelosen uutisissa.

Tuohimaa on aikaisemmin seurannut myös Helsingin kunnallispolitiikkaa HS:n kaupunkitoimituksessa ja työskennellyt lehden urheilutoimituksessa ja markkinoinnissa. Tuohimaa on suorittanut Sanoman toimittajakoulun Media 2021 -kurssin ja toiminut viimeiset kaksi vuotta Politiikan toimittajat ry:n puheenjohtajana sekä Julkisen sanan neuvoston varajäsenenä.

Teollisuuden Voima Oyj on vuonna 1969 perustettu suomalainen ydinvoimayhtiö, joka tuottaa turvallisesti ja luotettavasti kohtuuhintaista sähköenergiaa suomalaisille. TVO:n Olkiluodossa tuottaman ydinsähkön osuus oli noin kuudesosa vuoden 2012 sähkön käytöstä Suomessa. Puhdas energiantuotanto palvelee suomalaisen yhteiskunnan lisäksi myös globaalia ympäristörasituksen vähentämistä.