”Elina Aallon monipuolinen työhistoria tukee hyvin A-lehtien johtoryhmän muuta osaamista. Hänellä on vahva kansainvälinen tausta TeliaSoneran lisäksi Sodexon ja Hennes & Mauritzin talousjohtajan tehtävistä”, toteaa A-lehtien toimitusjohtaja Juha Blomster. ”Aalto tulee vastaamaan talouden lisäksi konsernin HR-toiminnasta”, kertoo Blomster.

”Arto Seppäsen myötä saamme A-lehtiin ja johtoryhmätyöskentelyymme vahvaa prosessien ja toiminnan kehittämisen osaamista”, jatkaa Blomster. Seppänen on aiemmin toiminut muun muassa kehitysjohtajana Enirossa sekä ja johdon konsulttina Compensator Oy:ssä liiketoiminnan kehittämisen parissa.

A-lehdet Oy johtoryhmän muodostavat Aallon ja Seppäsen lisäksi toimitusjohtaja Juha Blomster, myynnistä ja markkinoinnista vastaava johtaja Pirjo Nurmilaukas, digitaalisen liiketoiminnan johtaja Petri Pekki, Dialogin toimitusjohtaja Jyrki Rehumäki sekä julkaisujohtajat Anne Lyytikäinen-Palmroth ja Eve Vaasmaa.