Muut hallituksen jäsenet ovat

Toimitusjohtaja Pauli Aalto-Setälä, Aller Media Oy

Toimitusjohtaja Aarne Aktan, Talentum Media Oy

Toimitusjohtaja Clarisse Berggårdh, Sanoma Magazines Finland Oy

Toimitusjohtaja Pekka Harju, Otavamedia Oy

Toimituspäällikkö Merja Karjalainen, Työterveyslaitos

Päätoimittaja Riitta Katko, Suomen Reumaliitto

Aikakauslehtien Liiton jäseninä ovat kaikki merkittävät aikakauslehtikustantajat Suomessa. Liittoon kuuluu yli 280 suomalaista tai Suomessa toimivaa aikakauslehtikustantajaa ja -julkaisijaa, jotka julkaisevat yhteensä lähes 530 aikakauslehteä tai verkkojulkaisua. Jäsenistössä ovat edustettuina yleisölehtien, ammatti- ja järjestölehtien sekä asiakaslehtien kustantajat. Aikakauslehtien Liiton markkinointinimi on Aikakausmedia.

Aikakausmedian liittojohtaja on Mikko Hoikka, joka vastaa edunvalvonnasta, kansainvälisistä suhteista sekä julkaisuoikeudellisesta neuvonnasta. Liiton operatiivisesta johtamisesta vastaa markkinointi- ja tutkimusjohtaja Saara Itävuo.