Uutiset lähetetään arkisin puolen tunnin välein kello 6.30−10 ja kerran tunnissa kello 10 −17.

”Ilta-Sanomat on johtava iltapäivälehti ja markkinajohtaja Suomessa niin verkossa kuin mobiilissakin. Avaus radion suuntaan on erinomainen lisä sisältökokonaisuuteen. Tarjoamme uusimmat ja kiinnostavimmat uutiset nyt myös radiokuuntelijoiden arkeen”, sanoo päätoimittaja Kaius Niemi.

Nelonen Median viisi radiokanavaa tavoittavat noin 1,9 miljoonaa kuuntelijaa viikoittain ja ovat markkinajohtaja kaupallisen radion kuuntelijaluvuissa. Ilta-Sanomien kanssa tehtävän yhteistyön ansiosta kanavien uutistarjonta laajenee entisestään.

”Yhteistyö Ilta-Sanomien kanssa on Nelonen Median radioille merkittävä uudistus. Tärkeimmät ja mielenkiintoisimmat uutiset tuodaan tehokkaasti ja napakasti esille. Vahvuutenamme on nopea reagointikyky sekä selkeä näkemys siitä, mitkä aiheet kiinnostavat kuuntelijoitamme eniten”, kertoo radiotoiminnan johtaja Kari Laakso.

 Kokeneet toimittajat eetterissä

 

Kaksi kokenutta uutistoimittajaa, Faye Lawson ja Matti Välisalo, tuottavat radiouutisia yhdessä Ilta-Sanomien uutisdeskin kanssa.

”Hyvien radiouutisten kautta kuulija kokee saavansa sellaista tietoa, mitä hän juuri sillä hetkellä tarvitsee. Oli hän sitten matkalla töihin tai töistä kotiin”, kertoo toimittaja Faye Lawson.

Ilta-Sanomien printtituotteet yhdessä verkko- ja mobiilipalveluiden sekä radiouutisten kanssa muodostavat yhdessä Suomen suurimman mediabrändipeiton. Iltasanomat.fi:tä käyttää viikoittain lähes 2,6 miljoonaa ihmistä. Mobiilipalvelu kasvaa voimakkaasti ja tavoittaa jo lähes 700 000 eri viikkokävijää.

”Haluamme tarjota Ilta-Sanomien kiinnostavaa sisältöä kaikissa kanavissa. Nyt Ilta-Sanomat tavoittaa myös radiokuuntelijat”, sanoo Ilta-Sanomien kustantaja ja vastaava päätoimittaja Tapio Sadeoja.