IKEAn PR-päällikkö Laura Saksala kertoo, että kilpailutuksessa oli mukana neljä eri toimistoa.

– Viestintämme on erittäin laaja-alaista, ja kaipasimme rinnallemme yhtä monipuolista ja joustavaa kumppania. Koimme Drumin ehdotukset ja ajatukset IKEA-brändiin ja omiin lähtökohtiimme sopivina, mikä oli ratkaisevaa. Drum hoitaa sekä yritys- että tuoteviestintäämme, mikä tuo viestintäämme lisää vaikuttavuutta, Saksala sanoo.

IKEA haluaa puhutella asiakkaitaan ja muita sidosryhmiään aidosti ja avoimesti

 

– IKEA on hyvin ainutlaatuinen yritys, ja se heijastuu myös kaikkeen IKEAn viestintään. Viestinnän suunnittelulle ei voisi löytää parempia lähtökohtia. Uskon, että pääsemme suunnittelemaan ja toteuttamaan monia kivoja juttuja, jotka viestivät sitä, että Suomessa IKEA on suomalaisia ja heidän kotejaan varten, sanoo Drumin toimitusjohtaja Maija Tommila.