Windows-sovellus on tarkoitettu päivittäiseen ja nopeaan talousuutisten seurantaan missä ja milloin vain. Luettavissa ovat niin päivän Kauppalehdessä julkaistut jutut, verkon reaaliaikaiset uutiset kuin tuoreimmat pörssitiedotkin. Päivän Kauppalehti on luettavissa uuden digilehden muodossa. Jutut ja kuvat on sovitettu älypuhelimella lukemiseen sopiviksi.

”Merkittävä osa Kauppalehden lukijoista käyttää jo verkkopalveluja mobiililaitteella viikottain, ja Windows-puhelinten suosio kasvaa rivakasti. Päättävässä asemassa toimivat ja sijoittamisesta kiinnostuneet lukijamme haluavat seurata talousuutisia pitkin päivää, ja älypuhelimella se sujuu kätevästi. Panostamme sisältöpalveluiden kehittämiseen lukijoidemme tarpeiden mukaisesti kaikissa mobiilikanavissa”, kertoo Kauppalehden sisältömyynnin johtaja Johanna Suhonen.

Kauppalehden Windows-sovelluksen voi ladata maksutta Windows Marketplace -sovelluskaupasta. Uuteen sovellukseen voi tutustua maksutta 31.3.2013 saakka. Jatkossa sen rajaton käyttö edellyttää Kauppalehden tilausta.

Windows-sovelluksen lisäksi Kauppalehden voi lukea näköislehtenä Applen iPad- ja iPhone-laitteilla sekä Android-käyttöjärjestelmää käyttävillä tableteilla ja puhelimilla.