Tytti Kontula siirtyy Suomen johtavan aikakauslehtikustantajan palvelukseen Evita-lehden päätoimittajan tehtävästä. Aiemmin hän on työskennellyt Divaanin vt. päätoimittajana ja toimituspäällikkönä, Me Naisten toimitussihteerinä sekä Trendin toimituspäällikkönä ja toimittajana. Koulutukseltaan Tytti Kontula on filosofian maisteri Jyväskylän yliopistosta.

Vauva ja Meidän Perhe muodostavat vahvan parivaljakon, joka keskittyy vanhemmuuteen raskausajasta aina lasten teinivuosiin asti. Lehdillä on erittäin aktiivinen verkkoyhteisö, ja Vauva.fi onkin yksi Suomen suurimpia aikakauslehtien verkkopalveluita.

Vauva-lehden nykyinen päätoimittaja Hanna Kangasniemi siirtyy maaliskuussa projektitehtäviin Sanoma Magazinesin Aikakausmedia-yksikössä. Meidän Perheen päätoimittajana on toiminut oman toimensa ohella syyskuusta asti Sanoma Magazinesin naiset ja lifestyle -kohderyhmien toimitusten esimies Niina Leino.