”Hartwall on yksi arvokkaimmista ja perinteisimmistä bränditaloista, joten valituksi tuleminen oli hieman kuin maajoukkueeseen pääseminen – kunnia-asia”, sanoo Miltton Groupin osakas ja strategiajohtaja Fredrik Heinonen.

”Viestintä on meille liiketoimintaa keskeisesti tukeva strateginen elementti. Olemme iloisia aloittaessamme yhteistyön Milttonin kanssa. Milttonilla on todella skarppi ja eteenpäin katsova ote viestinnän monimuotoistuvaan kenttään. Hartwall on juoma-alalla innovatiivinen edelläkävijä ja koemme, että saamme strategiseksi partneriksi yrityksen, jolla on samat arvot ja draivi kuin meillä”, sanoo Hartwallin Head of Communications Petra Gräsbeck.

Hartwall hakee läpinäkyvyyttä

 

”Vaikuttajaviestinnän osalta meidän agendamme on läpinäkyvä ja avoin. Haluamme päästä paremmin mukaan keskusteluihin muun muassa työllisyysvaikutuksesta kotimaassa, paikallisesta tuotannosta ja panimoalan toimintaedellytyksistä”, kertoo Hartwallin lakiasiain ja yhteiskuntasuhteiden johtaja Pekka Lindroos.

Hartwallin mukaan aktiivinen yhteiskunnallinen vuorovaikutus vaikuttaa myös liiketoimintaan. Muutoksia ollaan valmiita tekemään, jos se edistää vastuullista tuotteiden käyttöä. Jo nyt Hartwallilla on esimerkiksi vetäydytty aggressiivisesta oluen salkkukampanjoinnista ja tulevana vuonna panostetaan matala-alkoholipitoisiin tuotteisiin. Vaikuttajaviestintä ei myöskään ole yksisuuntaista:

”Haluamme myös kuulla, mitä meiltä odotetaan ja toivotaan tulevaisuudessa. Oma tavoitteemme on kannattava kotimainen tuotanto ja vastuullinen juomakulttuuri”, Lindroos jatkaa.