Sanomalehtien Liiton syyskokous valitsi Korkiatuvan torstaina Helsingissä liiton hallituksen puheenjohtajaksi kolmannelle kaudelle vuodeksi 2013.

Liiton hallitukseen valittiin kaksi uutta jäsentä, HSS Media Ab:n toimitusjohtaja Mikael Österholm ja Pohjankyrön Media Oy:n toimitusjohtaja, päätoimittaja Jaakko Ujainen.

Erovuoroiset hallituksen jäsenet Aamulehden vastaava päätoimittaja Jouko Jokinen, Keskisuomalainen Oyj:n toimitusjohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi, Kustannus Oy Demarin toimitusjohtaja Esko Ranto, Sanoma News Oy:n toimitusjohtaja Pekka Soini ja Länsi-Savo Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jukka Tikka valittiin uudelleen seuraavalle kolmivuotiskaudelle.

Hallituksessa jatkavat myös Hufvudstadsbladetin päätoimittaja Jens Berg, Kaleva Oy:n toimitusjohtaja Jukka Haapalainen, Suomen Lehtiyhtymä Oy:n toimitusjohtaja Jorma Hämäläinen, TS-Yhtymä Oy:n liiketoimintajohtaja Jaakko Ketonen, Mediatalo ESAn toimitusjohtaja Jukka Ottela, Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:n toimitusjohtaja Vesa Pihlajamaa, Pohjois-Karjalan Kirjapaino Oyj:n toimitusjohtaja Raimo Puustinen ja Forum24 Oy:n toimitusjohtaja, päätoimittaja Martti Turunen.