Unileverin mediankäytöstä maailmanlaajuisesta vastaava johtaja Luis Di Como kertoi päätöksen perustuvan yrityksen kasvutavoitteeseen. “Kumppanimme tulevat auttamaan meitä hyödyntämään mittakaavaamme ja sitouttamaan kuluttajia maailmanlaajuisesti tehokkailla ja merkityksellisillä tavoilla ja siten pääsemään tavoitteeseemme kaksinkertaistaa liiketoimintamme koko, pienentää ekologista jalanjälkeämme ja kasvattaa yhteiskunnallista vaikutustamme.”

Unilever on yksi maailman johtavia päivittäistavaroiden tuottajia, jonka brändejä Suomessa ovat mm. Flora, Knorr, Lipton, Dove, Rexona ja OMO.

Unilever toimii yli 100 maassa ja sen tuotteita myydään 190 maassa. Unileverin tuotteita ostetaan 170 miljardia kappaletta vuosittain.

Happi Mindshare on valtakunnan ensimmäinen luova mediatoimisto. Happi etsii ja hyödyntää uudenlaisia, kokonaisajatteluun perustuvia ratkaisuja, jotka saavat ihmiset ostamaan. Happi yhdistää konsulttitoimiston, tutkimustoimiston, mediatoimiston ja mainostoimiston parhaat puolet: oikea sisältö, oikeat vaikuttajat, oikeissa kanavissa ovat ratkaisevassa asemassa. Hapessa työskentelee 30 aktiivista brändien, median, sisällön, suomalaisen ihmisen ja tutkimuksen syväosaajaa. Happi Mindshare on osa maailmanlaajuista Mindshare-verkostoa.