Ohjelman on toimittanut Magnus Berglund ja tuottanut Renny Jokelin. Prix Europa-festivaali järjestetään lokakuun lopussa, palkintogaala on Berliinissä 26.10.

Ehdokkuus Prix Europassa on jo Berglundin kolmas. Hän on ollut ehdolla sarjassa paras eurooppalainen ajankohtaisohjelma vuosina 2005 ja 2009.

Julkisen sanan neuvoston langettava päätös koski yksityisyyden suojaa ja kanteluprosessia. MOT:n toimitus julkaisi kantelijan nimen verkkosivuillaan sellaisessa yhteydessä, että hänet saattoi aiheettomasti liittää tutkittavaan rikosprosessiin.

Ohjelman toimittaja Berglund esitti kantelijalle kesken kanteluprosessin, että tämä vetäisi kantelunsa pois siitä mahdollisesti aiheutuvan lisäjulkisuuden vuoksi. JSN:n mielestä tämä on paheksuttavaa. ”Kesken käsittelyprosessin tehty esitys kantelun perumisesta ja väärä tieto lisäjulkisuudesta langettavan päätöksen yhteydessä ovat asiattomia yrityksiä puuttua kantelijan oikeuteen saada JSN:n ratkaisu siitä, noudattiko MOT hyvää journalistista tapaa”, JSN toteaa ratkaisussaan.