Havas keskittyy kaikissa toimistoissaan erityisesti digitaaliseen markkinointiviestintään, johon yhdistyy vahva luovuus ja mediaosaaminen. Nyt Havas vahvistaa brändiään nimeämällä suurimman yksikkönsä Euro RSCG Worldwiden Havas Worldwideksi.

“Kymmenen vuotta sitten erottauduimme muista toimijoista keskittymällä digitaaliseen viestintään kaikessa luovassa toiminnassamme. Havas näyttää jälleen suuntaa integroimalla luovuuden, mediaosaamisen ja digitaalisen viestinnän. Näin tarjoamme asiakkaillemme ainutlaatuista luovaa innovatiivisuutta. Havas on ainoa yhden brändin alla globaalisti toimiva markkinointiviestintäkonserni, mikä helpottaa asiakkaidemme toimintaa”, sanoo Havas Worldwiden pääjohtaja David Jones.

Jatkossa Havas-konsernin muodostavat Havas Media, johon kuuluvat konsernin kaikki mediatoimistot sekä Havas Creative, johon kuuluvat Havas Worldwide -ketju, Arnold Worldwide -mikroketju (16 toimistoa 15 maassa viidellä mantereella) ja kaikki konsernin muut viestintätoimistot.

Euro RSCG:n kaikkien toimistojen uudeksi nimeksi tulee Havas Worldwide. Yhtiöön kuuluu 316 toimistoa 75 maassa, mukaan lukien Euro RSCG-, Euro RSCG Life-, Euro RSCG 4D- ja Euro RSCG WW -yhtiönimet.

Euro RSCG Helsinki, Euro RSCG 4D ja Euro RSCG BNL toimivat yhdessä nimellä Havas Worldwide Helsinki.

”Olemme mielissämme nimenmuutoksesta. Aiemmin tänä vuonna integroimme lopullisesti mainos-, digitaalisen- viestintä- ja sosiaalisen median toimistomme. Nyt voimme tarjota aidosti integroituja, luovia ratkaisuja asiakaskohtaisesti räätälöityinä kaikilta markkinointiviestinnän alueilta. Lisäksi uusi nimemme on paljon helpompi muistaa”, kertoo Havas Worldwide Helsingin toimitusjohtaja Paul Earl.

Havas Worldwide

Havas Worldwide (ent. Euro RSCG Worldwide), on johtava integroidun markkinointiviestinnän toimisto, joka on ensimmäisenä toimistona saanut samana vuonna Global Agency of the Year -palkinnon sekä Advertising Agelta että Campaignilta. Havas Worldwide työllistää 11 000 henkeä 316 toimistossa 120 kaupungissa 75 maassa, ja tarjoaa asiakkailleen mainonnan, markkinoinnin ja yritysviestinnän sekä digitaalisen ja sosiaalisen median ratkaisuja. Havas Worldwiden asiakkaisiin kuuluvat Air France, BNP Paribas, Charles Schwab, Citigroup, Danone Group, IBM, Kraft Foods, Lacoste, Merck, Pernod Ricard, PSA Peugeot Citroën, Sanofi ja Volvo. Havas Worldwide on maailman johtavan pörssinoteeratun viestintäyrityksen Havaksen suurin yksikkö.

Havas Worldwide Helsingin asiakkaisiin kuuluvat mm. IBM, Outokumpu, Kraft Foods, Säästöpankkiliitto, Are, Sanofi-Aventis, Nokia, A-klinikkasäätiö, Panimo- ja virvoitusjuomateollisuusliitto, Suomen Syöpäyhdistys ja Amadeus.