Jussi Kekkonen siirtyy Miltton-konsernin alle perustettavan Miltton Networks -yrityksen toimitusjohtajaksi. Miltton Networksin omistavat Miltton, Jussi Kekkonen sekä tulevaisuudessa muut avainhenkilöt. Yrityksen tavoite on kasvaa nopeasti ja rekrytoida joukkoonsa aktiivisesti muita huippuvaikuttajia.

Jussi Kekkonen (36) on toiminut pääministerin poliittisena erityisavustajana vuodesta 2011. Koulutukseltaan hän on valtiotieteiden maisteri. Aiemmin Kekkonen on työskennellyt myös liikenne- ja viestintäministerin sekä valtiovarainministerin erityisavustajana. Kokoomuksen ministeriryhmän sihteeri hän on ollut vuodesta 2007. Kekkonen vastasi vuosina 2005–2007 kokoomuksen eduskuntaryhmän viestinnästä ja vuoden 2006 presidentinvaaleissa hän toimi Sauli Niinistön tiedotusvastaavana.

”Yritysten markkinoinnin ja viestinnän voimasuhteet muuttuvat nopeasti. Olemme vuosien varrella pystyneet todistamaan, että kommunikaatio siirtyy ostetuista kanavista ansaittuihin. Siksi on luonnollista ottaa uusi ote myös vaikuttajaviestinnässä – yritysten on ansaittava asemansa osana yhteiskuntaa ja päätöksentekoa. Vaikuttajaviestintä tulee olemaan keskeinen osa yritysten kokonaisviestintää tulevaisuudessa”, sanoo Milttonin toimitusjohtaja Mathias Järnström.

”Miltton tarjoaa minulle erinomaisen mahdollisuuden kehittää jotain aivan uutta Suomen markkinoille. Pystyn näin yhdistämään yhteiskunnallisen ja poliittisen taustani suomalaisen elinkeinoelämän tarpeisiin ja yrittäjyyteen. Politiikassa olen aina pitänyt haasteista. Nyt Miltton tarjosi minulle haastetta, jota en voinut vastustaa”, Kekkonen lisää.

Miltton työllistää tällä hetkellä noin 70 henkilöä. Myyntikatteen arvioidaan kasvavan kuluvan tilikauden aikana yli 30 % noin 6 miljoonaan euroon.