”Olemme aikuisille naisille suunnattu viihdemedia, mutta aikaisempi ilme ei ole vastannut täysin tähän huutoon. Uusi ilme alleviivaa keveyttä, on naisellinen ja erottuu. Hienoa on myös se, että tuleva origami- ilme eläytyy vuodenaikojen mukaan eli se pysyy tuoreena pitkään”, The Voicen ohjelmajohtaja Rami Saaristo kertoo.

Uuden ilmeen on suunnitellut designtoimisto Mozo. SBS Mediaan kuuluva The Voice valitsi Mozon kumppaniksi, koska heillä on hyvät näytöt visuaalisten identiteettien suunnittelusta ja toimistossa ymmärrettiin heti The Voicen tarpeet.

”The Voicen ydin on houkutteleva, viihdyttävä äänimaailma, jonka se tuo kuuntelijan ulottuville. Äänen viestintuojana on lintuhahmo, joka välittää The Voicen sisällön kohderyhmälle. Linnun ”laulu” visualisoi monipuolista tarjontaa: artisteja, juontajia, ilmiöitä ja uutisia. Origamien visuaalinen maailma on minimalistisuudessaan raikas, ilmava ja siron feminiininen. Origami on käsityön taidonnäyte, usein myös lahja, joka on huolellisesti taiteltu lahjan saajalle. Kuten origamitaitelija, samoin myös The Voice paketoi viihde-elämyksen taidokkaasti vastaanottajalle”, kuvailee Mozon myynti- ja markkinointijohtaja, partner, Mika Sallinen origami-konseptin syntyä.

”Olemme Audiodraftin kanssa järjestäneet elokuussa äänituotantokilpailun. Äänitaitelijat ympäri maailman ovat lähettäneet tuotoksiaan, joista finaaliin valitaan kolmesta viiteen työtä. Ensi maanantaista alkaen yleisö saa kertoa mielipiteensä siitä, miltä me jatkossa kuulostamme”, kertoo Saaristo.

Audiodraft on suomalaislähtöinen yritys, jonka maailmanlaajuinen äänituottajaverkosto tarjoaa kilpailun kautta yrityksille äänilogoja, tunnuskappaleita sekä kaikkea muuta ääneen liittyvää.