Ensimmäisenä HBO®-brändättynä palveluna pohjoismaissa HBO Nordic tarjoaa sekä tilaajilleen että suoraan verkkoalustapalvelunsa hbonordic.com kautta maksullisen, ympärivuorokautisen ja mainoksettoman palvelun. 

“Olemme viime vuosien aikana nähneet television katselutottumusten muuttuvan Pohjoismaissa nopeasti. Kohderyhmämme on nuorempi ja urbaanimpi kuin nykyinen maksutelevision tilaajakunta. He katsovat televisio-ohjelmia useilla laitteilla, erityisesti tietokoneilla, älypuhelimilla ja tableteilla. Useimmille heistä HBO:n sarjat ovat television parasta antia. Mielestämme tässä on ainutlaatuinen tilaisuus kasvattaa HBO:n maksutelevision tilaajamääriä pohjoismaissa,” HBO Nordic AB:n CEO Hervé Payan sanoo.

HBO Nordic tarjoaa tilaajilleen myös huippusarjojen kulissien takaista materiaalia muun muassa seuraavista sarjoista: Boardwalk Empire℠, The Newsroom℠, Game of Thrones℠, True Blood℠, Veep℠ ja Girls℠. Lisäksi HBO Nordic tarjoaa klassikoita, kuten Sex and the CitySM, The SopranosSM ja The WireSM, sekä uusia pohjoismaissa ensiesityksensä saavia muiden sisällöntuottajien sarjoja, kuten Magic City℠, Hit and Miss℠, Continuum℠ ja Borgia℠. Lisäksi HBO Nordic tarjoaa Hollywoodin ja kansainvälisten suurten studioiden, paikallisten jakelijoiden ja riippumattomien tuottajien menestyselokuvia.

“HBO Nordic on ensimmäinen palvelu pohjoismaissa, joka yhdistää sekä HBO:n alkuperäisten sarjojen viimeisimpien jaksojen toimituksen vain muutamia tunteja Yhdysvaltojen ensiesityksen jälkeen että kaikkien edellisten jaksojen katselumahdollisuuden vieläpä niin, että jaksot on tekstitetty suomeksi. Tämä palvelu tulee saataville kaikkiin internetiin liitettyihin laitteisiin,” Hervé Payan sanoo.