”Sopimus Phoenixin kanssa on erittäin merkittävä askel, koska kyseessä on ensimmäinen kauppamme valtionyhtiön kanssa. Tähän kategoriaan pienyrityksillä ei perinteisesti ole juurikaan ollut mahdollisuuksia päästä. Tämä nostaa meidät uudelle tasolle Kiinan markkinoilla” kertoo Flowmanin toimitusjohtaja Petri Karjalainen.

”Flowmanin ainutlaatuinen tuotekonsepti ja pitkäjänteinen asiakastyö Kiinassa sai meidät vakuuttuneeksi” kertoo Jiangsu Phoenix Printing Production Ltd:n toimitusjohtaja Tony Cheng. ”Flowman auttaa meitä parantamaan asemiamme vientimarkkinoilla sekä tehostamaan tuotantoamme suuressa mittakaavassa”.

Flowman on tullut tunnetuksi sanomalehtituotannon web-pohjaisten asiointi- ja tuotannonhallinnan ratkaisuistaan. Viime vuoden aikana toiminnallisuutta on kehitetty aikakauslehti- ja kirjatuotannon suuntaan yhdessä Flowmanin kiinalaisten asiakkaiden kanssa. Tästä kehitystyöstä esimerkkinä on integraatio  Kodak Preps arkkiasemointiohjelmaan, joka helpottaa Flowmanin ratkaisujen käyttöönottoa Kodak-asiakkaille. Suomessa Flowmanin operatiivisesta toiminnasta vastaa Jaicom Oy.

Phoenix Publishing and Media Group (www.ppm.cn) on Kiinan suurin kirjakustantaja yli 11 000 työntekijällään 34 toimipisteessä. Yhtiön pääkonttori on Nanjingissa, Jiangsun provinsissa. Jiangsu Phoenix Printing Production Ltd on sen painotuotantoon keskittyvä tytäryhtiö.