Viasat on solminut yhteistyösopimuksen maailman johtavan HIGH TV 3D -kanavan kanssa.  Suuri osa tulevasta ohjelmistosta tulee HIGH TV 3D -kanavalta. Kanavalla tullaan näkemään muun muassa valikoituja urheilulähetyksiä, elokuvia ja aikuisviihdettä puolen yön jälkeen. Aiemmin Viasatin 3D-kanava on lähettänyt urheilua ja tarjonnut ohjelmistoa On Demand -palvelun kautta.

HIGH TV -kanavan sisältö on kehitetty erityisesti vastaamaan 3D-formaattia. HIGH TV on ensimmäinen kansainvälinen 3D-kanava, joka tarjoaa valikoiman viimeisintä 3D-viihdettä, muun muassa viihdeuutisia, matkaohjelmia, draamaa, tosi-tv-sarjoja, komedioita, liikuntaohjelmia ja erikoisohjelmia. Elokuvista nähdään klassisen toimintaelokuva Conan the Barbarian (2011) uusi versio, Spiders (2011) ja Venetsian elokuvajuhlilla palkittu The Hole (2009).

”Toimme ensimmäisenä maksu-tv:nä 3D-lähetykset kotitalouksille vuoden 2010 lopulla. Tekniikan kehittyessä 3D on siirtymässä yhä enemmän elokuvateattereista kotiteattereihin. Suomalaisilla on myös valmiuksia 3D:n katseluun, sillä jo viime vuoden lopulla 15 % uusista myydyistä televisioista oli varustettu 3D tekniikalla” , kertoo Viasat Finlandin toimitusjohtaja Johannes Leppänen.